Jedinstvena poslovna prilika – otvorite školu ,,Malac Genijalac u vašem gradu!

Škola mentalne aritmetike „Malac Genijalac“ nastavlja širiti mrežu u Hrvatskoj, a koncept se kroz franšizu prenosi i na nova tržišta, širom Europe i svijeta. Franšizno je poslovanje dobra prilika za samozapošljavanje zbog znatno niže stope rizika od klasičnog poslovanja, budući da se radi o preuzimanju provjerenog modela poslovanja.

„Malac Genijalac“ je dinamičan i sveobuhvatan koncept, a postojeća ponuda stalno se unaprjeđuje uvođenjem novih licenciranih obrazovnih programa. Na taj se način, svim korisnicima franšize omogućuje, ne samo kontinuiran i stabilan razvoj, već i vodeća uloga na tržištu obrazovanja. U slučaju da ste zainteresirani ili se odlučite biti dio naše uspješne mreže, dobit ćete cjelovit i zaokružen franšizni paket koji uključuje prijenos znanja i iskustva, edukaciju, udžbenike, patentirane internet portale i sve potrebne aplikacije, uz kontinuiranu podršku.

Međunarodna škola mentalne aritmetike “Malac Genijalac” postoji u 12 zemalja, sa 182 školica koje uspješno rade, o čemu može svjedočiti preko 28.000 zadovoljnih polaznika. Osim uspjeha u širenju franšizne mreže, „Malac Genijalac“ može se pohvaliti i uspjesima djece koja pohađaju ovu školu, na međunarodnim i svjetskim natjecanjima.

Ovo je koncept koji, uz razumno ulaganje, omogućuje brz povrat investicije i dobre prihode. U Hrvatskoj trenutno postoji osam upisnih centara “Malac Genijalac” (Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Šibenik, Velika Gorica, Zadar te Varaždin), a u planu je širenje franšizne mreže diljem Lijepe Naše. Više o tome čime se bavimo i što radimo možete pogledati na našoj web stranici.

Ako želite otvoriti školu mentalne aritmetike “Malac Genijalac” u Vašem mjestu, ili imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte na e-mail adresu: info@malacgenijalac.hr ili na kontakt telefon: +385 99 76 56 736

Postanite i Vi dio uspješnog međunarodnog tima!

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*
*