Sjajan nastup Hrvatske na Međunarodnoj Olimpijadi u Beogradu

Neizmjerno smo sretni i ponosni zbog izvrsnog nastupa Malaca iz Republike Hrvatske na Međunarodnoj Olimpijadi u Beogradu ove godine u konkurenciji preko 1.200 djece iz 15 zemalja diljem svijeta. Lijepu Našu predstavljali su mali genijalci iz Splita, Šibenika, Osijeka i Rijeke, a u Hrvatsku su se vratili s ukupno sedam osvojenih medalja, jedna zlatnog sjaja, jedna srebrna i čak pet brončanih medalja. Splitska podružnica osvojila je tri odličja (tri bronce), šibenska se kući vratila s jednim zlatom i jednom broncom, riječka s jednom srebrnom, dok je osječka škola osvojila jednu brončanu medalju.

Više od svega raduju fantastični rezultati djece iz cijele Hrvatske koji su na sjajan način prezentirali svoje gradove i domovinu. Nijanse su dijelile da još nekoliko medalja dođe u Lijepu Našu, no i ovako ostvaren je sjajan uspjeh ponajviše zahvaljujući radu, zalaganju i upornosti djece i učiteljica uz veliku podršku roditelja. Djeca su zaista zaslužila iskrene čestitke na hrabroj borbi i međusobnoj podršci. Posebna zahvala ide i svima ostalima koji su bili uz naše Malce vrijeme natjecanja i na taj način im slali pozitivne vibracije koje su itekako doprijele do njih.

MEĐUNARODNA OLIMPIJADA 2019.

[VIDEOPRILOG S MEĐUNARODNE OLIMPIJADE 2019.] Nastup i osvojene medalje na Međunarodnoj Olimpijadi značajan su uspjeh svih škola Malac Genijalac u Hrvatskoj koje su se kući vratile sa sedam osvojenih odličja. 🏆🥇🥈🥉Natjecateljski duh, ali i međusobno druženje više od 1200 djece iz 15 zemalja Europe dovoljno govori o veličini škole Malac Genijalac koja se neprestano širi. 🏢⬆️↗️Zadovoljstvo i broj djece i njihovih roditelja diljem Lijepe Naše 🇭🇷 gura nas da težimo svakodnevnom napretku. Sretni smo što će u mjesecu rujnu biti prisutno ukupno osam podružnica u Hrvatskoj koje će stvarati DJECU KOJA MIJENJAJU SVIJET:Malac Genijalac Split 💚Malac Genijalac Šibenik 💙Malac Genijalac Rijeka 💚Malac Genijalac Osijek 💙Malac Genijalac Zagreb•Centar 💚Malac Genijalac Zadar 💙Malac Genijalac Velika Gorica 💚Malac Genijalac Varaždin 💙Ako želite da vaše dijete bude dio naše velike obitelji, upišite ga u jedan od centara u Hrvatskoj. 📝Zapamtite: Djeca su čudo i čine čuda, a Malac Genijalac stvara čudesnu djecu! 💡🧠👶🏻👦🏻👩🏻Sve informacije o našem programu ⬇️🌍 http://www.malacgenijalac.hr/

Objavljuje Malac Genijalac Hrvatska u Srijeda, 26. lipnja 2019.

Zadovoljstvo i broj djece i njihovih roditelja diljem gura nas da težimo svakodnevnom napretku. Sretni smo što će u mjesecu rujnu biti prisutno ukupno osam podružnica u Hrvatskoj koje će stvarati DJECU KOJA MIJENJAJU SVIJET:

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*
*