Sjajan nastup Hrvatske na Međunarodnoj Olimpijadi u Beogradu

Neizmjerno smo sretni i ponosni zbog izvrsnog nastupa Malaca iz Republike Hrvatske na Međunarodnoj Olimpijadi u Beogradu ove godine u konkurenciji preko 1.200 djece iz 15 zemalja diljem svijeta. Lijepu Našu predstavljali su mali genijalci iz Splita, Šibenika, Osijeka i Rijeke, a u Hrvatsku su se vratili s ukupno sedam osvojenih medalja, jedna zlatnog sjaja, jedna srebrna i čak pet brončanih medalja. Splitska podružnica osvojila je tri odličja (tri bronce), šibenska se kući vratila s jednim zlatom i jednom broncom, riječka s jednom srebrnom, dok je osječka škola osvojila jednu brončanu medalju.

Više od svega raduju fantastični rezultati djece iz cijele Hrvatske koji su na sjajan način prezentirali svoje gradove i domovinu. Nijanse su dijelile da još nekoliko medalja dođe u Lijepu Našu, no i ovako ostvaren je sjajan uspjeh ponajviše zahvaljujući radu, zalaganju i upornosti djece i učiteljica uz veliku podršku roditelja. Djeca su zaista zaslužila iskrene čestitke na hrabroj borbi i međusobnoj podršci. Posebna zahvala ide i svima ostalima koji su bili uz naše Malce vrijeme natjecanja i na taj način im slali pozitivne vibracije koje su itekako doprijele do njih.

Zadovoljstvo i broj djece i njihovih roditelja diljem gura nas da težimo svakodnevnom napretku. Sretni smo što će u mjesecu rujnu biti prisutno ukupno osam podružnica u Hrvatskoj koje će stvarati DJECU KOJA MIJENJAJU SVIJET:

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*
*