ZAŠTO MALAC GENIJALAC

10 Razloga zašto je Malac Genijalac najbolji izbor za Vaše dijete :

  1. Malac Genijalac jedina je škola u Europi koja primjenjuje originalni japanski program Mentalne aritmetike– HIKARI . Program posjeduje jedinstvenu i efikasnu metodu koja potječe iz Japana, zemlje kolijevke mentalne aritmetike.
  2. Zahvaljujući jedinstvenoj metodi, naši polaznici postižu izvanredne rezultate kroz kratak period. Već nakon dva mjeseca nastave u stanju su mentalno računati, što nije slučaj kod drugih programa u kojima se ne postižu takvi rezultati, čak ni nakon višegodišnjeg vježbanja.
  3. Program je fleksibilno i pažljivo osmišljen uzimajući u obzir individualne potrebe svakog djeteta. Učenje se prakticira u malim grupama, kroz zabavne aktivnosti, različite igre i natjecanja, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera i pozitivni emocionalni odnosi.
  4. Osim osnovnog fonda sati (12 sati mjesečno), svakom se djetetu pruža onoliko koliko mu je zaista potrebno, tako da je dopunska i dodatna nastava dostupna svima kojima je to neophodno. Naš cilj je da svako dijete dostigne svoj maksimalni potencijal, zato našim polaznicima pružamo dodatni nastavni fond (do 20 sati mjesečno), koji ne naplaćujemo.
  5. U našoj školi učenici koriste originalni japanski Soroban– abakus koji je izrađen po japanskim standardima, isključivo od prirodnih materijala (bukve i bambusa).
  6. Naš tim čine profesionalni nastavnicikoji su uspješno završili međunarodnu obuku i certificirani su za trenere mentalne aritmetike.
  7. Jedinstvenost i superiornost našeg programa ogleda se i u primjeni inovativnih tehnologija. Upotrebom modernih trenažnih web aplikacijapruža se efikasna podrška kućnom radu. Tako naši učenici mogu putem web platforme rješavati domaće zadatke, uvježbavati stečena znanja ili se natjecati s drugim polaznicima širom svijeta.
  8. Malac Genijalac je organizator i sudionik međunarodnih natjecanja što omogućava našim učenicima sudjelovanje na prestižnim svjetskim nadmetanjima i Olimpijadama u mentalnoj aritmetici. Na ovaj način djeca stječu dragocjeno iskustvo i razvijaju zdrav natjecateljski duh.
  9. Nakon uspješnog završetka školovanja našim je polaznicima omogućen nastavak usavršavanja, potpuno besplatno te dostizanje prestižnog zvanja majstora mentalne aritmetike.
  10.  Kognitivni efekti postignuti učenjem našeg programa ne gube se po završetku školovanja već postaju trajne sposobnosti i vještine koje Malci posjeduju tijekom cijelog života.